Om LivetUte.no

Av Christian Jensen8. september 2016

Så hyggelig at du har tatt deg tida til å besøke LivetUte.no. På denne siden vil du finne artikler om alt fra de enkle turer til større ekspedisjoner. Skribentene på denne siden er selv aktive og ønsker å formidle dette til deg som leser. Det skal ikke så mye til for å komme seg utendørs og ha det bra, selv om du har en travel jobb og barn.

Nettstedet er drevet av et enkeltpersonforetak for å skille driftsøkonomi fra privatøkonomi. Skribentene produserer artikler på frivillig basis. Eventuelle sponsorer til siden, vil bidra til at kostnadene ved drift reduseres.

Opprinnelse

LivetUte.no oppstod i kjølvannet av Sykkelhjulet.no (tidligere Sykkelhjulet.com). Hensikten med siden var i utgangspunktet å overføre ikke-relevante innlegg fra Sykkelhjulet.no inn på ei side hvor friluftsliv var i fokus. Som eier og skribent av Sykkelhjulet.no, så jeg at det kom til å bli umulig å fylle to nettsider med artikler. Derfor har jeg prøvd å skaffe tilveie gode skribenter som bedriver friluftsliv og som ønsker å formidle om dette til deg som leser.

Hilsen Christian