Farvel Kong Vinter…

Av Christian Jensen3. april 2016

Annet

Siste spor av vinter
Siste spor av vinter

Vinterens siste spor viskes sakte, men sikkert, ut. Løypemaskinens herjinger i marka, ligger igjen som et kaldt minne og juniors snømann må omsider gi tapt for i år. Sola har begynt å varme og det kalde uteområdet får etter hvert navnet Solveggen. Påsken har kommet og gått og det begynner å nærme seg vår.

Akkurat like fort som vi fikk snø i fjor, kommer de grønne tustene til syne igjen. Nabolaget våkner til liv og støvskyen ligger lavt over landskapet. Nå skal det kostes, rakes og ryddes. Trampoliner skal monteres og sykler skal lappes sammen igjen etter fjorårets siste forsøk på å klare å sykle uten støttehjul. Fremdeles henger frosten igjen om natta mens dagene begynner å bli varme og gode. De fleste  går rundt og småhoster litt. Det er det samme hvert år, vi lærer aldri å beholde klærne på.

Det har omsider blitt varmere og de som klamrer seg fast om ski og snø må lengre og lengre opp i fjellene. I morgen bør du tenke på å kjøre med sommerdekk igjen, selv om føret her i området ikke tillater det over alt enda, men etter neste helg blir det nok for min del også.

Da gjenstår det bare å vinke farvel til Kong Vinter for denne gang. Vi møtes før du aner.

Legg inn en kommentar