Stugudal i vinterdrakt

Av Ida Kristine Johnsen28. februar 2016

Sør-Trøndelag

Hei!

Da nærmer vinterferien 2016 seg slutten allerede! Helt utrolig hvor fort denne uka har gått. Jeg har selv hatt noen herlige vinterferiedager på hytta i Stugudal i Tydal før jeg måtte hjem å jobbe. Det å nyte noen late dager på hytta innimellom er virkelig godt for kropp og sjel. Det er da kroppen slapper ordentlig av og man har tid til hverandre. Vi hadde noen fine dager på hytta med både god mat og drikke – men også masse uteliv. Aking, ski, bål og snøhule bygging er bare stikkord.

Fikk knipset noen bilder som (nesten) viser hvor fint vi hadde det:
»Stuggudal’n» som vi sier på trøndersk må være et av de fineste stedene i Norge.

IMG_0465

Utsikt utover Stugusjøen…
IMG_0459

IMG_0458

IMG_0460

 

 

Legg inn en kommentar