Snauskallen

Av Ida Kristine Johnsen22. februar 2016

Nord-Trøndelag Turer

Hei alle sammen, og god vinterferie for dere som har det 🙂

Nå på torsdag hadde vi et nydelig vintervær på Stjørdal. Det måtte jo bare utnyttes! Dagsplanen min var egentlig vasking og rydding i leiligheten, men det gikk rett i vasken for å si det sånn. I stedet ble både turklær og solbriller funnet fram.

Dagens tur gikk til »Snauskallen» sammen med verdens beste firbente turkompis, Era. »Snauskallen» ligger en kort kjøretur med bil unna Stjørdal, nærmere bestemt i Gevinglia på Hell/Lånke. Jeg er selv oppvokst i Geving, og selv om jeg har gått denne ruta »hundrevis» av ganger tidligere, så synes jeg det er veldig artig å gå på tur i gamle og kjente trakter.

Selve turen inn til Snauskallen er ikke veldig lang og passer ypperlig til f.eks. en søndagstur med familien, men også for deg som bare vil komme deg ut en tur i skog og mark. Snauskallen byr på en fantastisk utsikt mot Stjørdal. Enkelt å finne fram da det er satt opp store og fine skilt mot Snauskallen. For deg som vil gjøre turen litt lengre, finnes det flere alternativ som også er skiltet i samme område!

For deg som er litt usikker på veien, har Google-maps en god veibeskrivelse for å komme dit. God tur!

Utsikten fra Snauskallen
Utsikten fra Snauskallen

 

Legg inn en kommentar