På tur til julenissen i skogen!

Av Ida Kristine Johnsen4. november 2015

Nord-Trøndelag

Hei!

Søndag 31 oktober skulle jeg og Era slå ihjel ca 1 1/2 time i skogen før jeg hadde tusen forskjellige gjøremål på ettermiddagen. Så det var helt fantastisk å vandre innover skogen alene med litt vind i bakgrunnen. Temperaturen var også perfekt og akkurat passelig til å bare ha en god ullgenser på. Det er ikke verst når vi nå er på november! Sånne »småturer» gjør virkelig noe med humøret, jeg følte meg glad og avslappet allerede i det jeg låste og gikk ifra bilen.

Grensefjellets Era glad og lykkelig akkurat i det hun fikk løpe over og under hver eneste busk hun ville! Å se en hund løpe sånn i skogen viser ekte glede – og for en fuglehund er skogen et paradis.
Grensefjellets Era glad og lykkelig akkurat i det hun fikk løpe over og under hver eneste busk hun ville! Å se en hund løpe sånn i skogen viser ekte glede – og for en fuglehund er skogen et paradis.

Vi parkerte bilen innerst i Dybvad i Lånke (Stjørdal, Nord-Trøndelag) og gikk innover til den store julenissen. Julenissen befinner seg ikke langt unna Sætnanfeltet (Elvran), men det er en fin gåtur på noen kilometer fra Dybvad i Lånke også. Det er også en fin gåtur for de minste å gå da det er ganske flatt innover. Det er noen bløtpartier innover skogen, men det er fine planker å gå på.

Få eller ingen barn tror på at det bor en stor julenisse inne i skogen. De aller fleste blir veldig sjokkerte over at det faktisk er sant at julenissen bor der. Så det kan jo være en god kombinasjon å få til en søndagstur i skogen å ta lunsjpausen sammen med julenissen!

Jeg og Era hadde en helt fantastisk tur til julenissen. Det er faktisk ikke ofte at jeg selv går på tur i det området. Stort sett er vi på tur med hestene på denne ruta, men ruta er like fin på to bein også!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 13

Kommentarer

  • Tommy

    Tuller du !!!! Har noen slengt fra seg en stor plast Nisse langt ute i skogen. Det ser ikke ut !!!
    Jeg trodde det var meninga at vi skulle plukke opp søpla vår haha


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 23

Legg inn en kommentar