Velkommen!

Av Christian Jensen1. oktober 2015

Annet

Velkommen kjære leser!

Takk for at nettopp du tok deg tid til å komme innom her og ta en titt. En god stund nå har jeg drevet Sykkelhjulet.com. Ved flere anledninger har det sporet av og alternative, ikke-sykkelrelaterte, artikler har dukket opp. LivetUte.no skal sørge for at alle disse artiklene får et nytt og bedre liv der de hører hjemme og Sykkelhjulet.com skal tilbake til sykkel igjen.

Det å drive to nettsteder kan derimot sørge for at innholdet på dem begge blir relativt tynt, derfor har jeg sørget for å involvere flere skribenter. De skal få anledning til å presentere seg selv etter hvert som de begynner å skrive. Dere har mye å se frem til!

LivetUte.No skal være en arena for dere som er på jakt etter enkle tips om turer og utstyr. Dette er ei nettside for mannen (og selvfølgelig dama) i gata, skrevet av mannen (og muligens noen damer) i gata. Det kommer til å bli en artikkelsamling av og for oss vanlige dødelige, nettopp for å avkrefte en del av mytene om at mann må være superhelt og ha det heteste utstyret for å trå over dørkarmen og i naturen.

Pass på å følg oss på Facebook eller Twitter. En Instagram-profil har også dukket opp.

Jeg ser frem til fortsettelsen!

Legg inn en kommentar