Turgruppa for hestefolk i Lånke og omegn

Av Ida Kristine Johnsen27. oktober 2015

Nord-Trøndelag

Å komme seg ut på tur i skog og mark er en befriende følelse. I det du henter inn hesten fra trøa er hverdagens stress og mas allerede glemt.. Et pusterom fra mas og problemer i hverdagen, der man bare kan slappe av å kose seg.

For noen år siden opprettet jeg ei ridegruppe på Facebook der meningen var at vi hestefolk i nærområdet kunne legge ut noen felles rideturer innimellom. Responsen ble overveldende og per dagsdato er vi hele 171 medlemmer i gruppa! I gruppa har vi også medlemmer fra andre kommuner og hestefolk med andre hesteraser enn bare islandshesten. I gruppa vår har vi et stort fokus på at alle er hjertelig velkommen uansett hvor man kommer fra og hvilken hesterase man har. Selvfølgelig velkommen uten hest også!

Vi er ei aktiv ridegruppe og det arrangeres stort sett heldagstur med lunsj foran bålet hver helg. Innimellom saler vi også på hestene og pakker ned nødvendig utstyr for å lage kveldsmat i skogen etter jobb i hverdagen. Overnattingsturer ute i det fri med hest har vi også arrangert. I gruppa har vi masse trivelige hestefolk med mye kunnskap og erfaringer, så her kan man også lære nye ting og oppleve nye steder! Turene er veldig sosiale, trivelige og ikke minst artige!

Vi holder til i Lånke, like utenfor Stjørdal i Nord-Trøndelag.
Høres dette interessant ut er også DU velkommen til å melde deg inn i gruppa å bli med oss på tur! Klikk deg inn HER for å finne ridegruppa vår.

Noen bilder fra turene våre:

Legg inn en kommentar