Skribent og turglad

Av Unni Dahl5. oktober 2015

Annet

Unni
Unni

Jeg heter Unni, er 55 år og bor i Meråker. Jeg er født i bygda og oppvokst her, ute.
Det var på med klær, ei skive med brunost og rett ut. Dette passet meg bra, naturen var der rett utenfor stuedøra og fantasien fikk fritt spillerom i all leiken ute. Etter ungdomsopprøret, som gikk ut på å sitte mest mulig inne, kom jeg meg ut igjen. I dag er jeg lærer, arbeider for tiden på voksenopplæringen her i Meråker. En kjempefin jobb som jeg trives veldig godt i. Og så er jeg så privilegert å få ta elevene mine ut på tur en gang i blant også. Privat så er jeg singel, har 3 barn, men bare minstejenta på 14 bor hjemme. Bestemor til ei lita jenta på 3 er jeg også, så turkompiser finnes det mange av.
Livet ute er så mangt for meg; middag i skogen, Harrytur til Sverige med innlagt turpost, kaffetur til turisthytte en søndag, toppturer med maks ytelse, liten friskluftstur i nabolaget. Det finnes heldigvis tusenvis av fine unnskyldninger for å være ute hver dag, og de håper jeg å få formidlet til dere lesere framover. Hei så lenge, nå skal jeg UT.
Unni

Legg inn en kommentar