Hvem er jeg

Av Tommy Lien2. oktober 2015

Annet

Fjellvant
Fjellvant

 

Jeg heter Tommy Lien og kommer til å være en av de faste skribentene på denne siden.
Jeg er 42 år har samboer og en fantastisk datter på 6,5 år (som hu sier sjøl).

Dere kommer til å bli presentert for mange forfattere på denne siden som er spesielt flinke på forskjellige ting. Min «greie» er vel bratte fjell og barn på tur. Jeg har ganske god kjennskap til fjellene her i regionen (Nord-Trøndelag),Trollheimen og Romsdal

Vi bruker mye tid i fjellet og har dermed opparbeidet oss en del erfaring om friluftsliv.
Jeg har mellom 50-70 døgn i telt i året og det synes jeg er mye.
Det at jeg har så mange døgn i fjellet fører til at det blir veldig mange forskjellig typer av turer. Noen ganger går vi 30 meter fra bilen med en skokk av unger, andre ganger gjerne en uke i øde og høye områder. Jeg håper at mine erfaringer både når det gjelder å gå i skog å mark med barn eller uten barn kan være til nytte for andre.

Det er veldig mange ting som jeg brenner for når det gjelder friluftsliv. En av dem er at det er så tilgjengelig for oss alle . Har du et par sko så er det fult mulig å nyte naturen. Vi trenger ikke ha masse utstyr eller være topp trente.

Det er meg. Jeg kommer til å dele beskrivelser av alle mulige turer og et par som føltes umulig.

God tur !


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 13

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 23

Tilbakesporinger

Legg inn en kommentar