Christian her…

Av Christian Jensen4. oktober 2015

Annet

Christian i Stockholm
Christian i Stockholm

Hei!

Det er jeg som er Christian. Det er jeg som har samlet gjengen her som nettopp du skal bli bedre kjent med etter hvert. Det er et fantastisk spekter. Alt fra yoga til jakt, fra fotografering til skiturer over Grønland. Ja, spekteret et så vidt at det er helt utrolig.

Selv utgjør jeg en liten del av det. Jeg er utdannet sivilingeniør innen marinteknologi. For litt over fem år siden startet jeg sykkelhjulet.com for å formidle sykkelglede til dere. Etter som årene har gått, har jeg kommet i kontakt med en del spennende personer og disse har jeg felles interesser med.

Siden jeg var så liten at jeg satt i bæremeis, har jeg vært ute og gått på tur. Far tok meg med over alt. Etter endt studietid fant jeg gleden med sykkel, og sammen med den gleden kom friluftsinteressen igjen. Selv om jeg sykler er det ikke tvil om at jeg gjør mer av alt det andre. Jeg påroper meg ikke å være ekspert på friluftsliv, men jeg kan litt om alt og lærer en del underveis.

Det jeg tenker å bidra med her på LivetUte.no er interessen jeg har for tekniske greier. I tillegg liker jeg å forklare ting. Det er en god del tema i forbindelse med friluftsliv som kan virke vanskelig og det tenker jeg å skrive en del om. I tillegg er jeg godt kjent i Trollheimen og i områdene rundt Orkanger. Har vært noe i områdene rundt Rondane også.

Den siste tiden har jeg begynt å gå en del på ski og overnatte ute i naturen igjen. Riktignok ikke så mange teltdøgn, men har nå hvertfall passert 10 i 2015.

Legg inn en kommentar