Den vakre våren

Av Ida Kristine Johnsen2. juni 2016

Fotografi Nord-Trøndelag

Hei alle sammen!

Nå har vi gått inn i en av de fineste årstidene (synes jeg) vi har, nemlig våren. Det å se naturen våkne til liv etter en lang »vinterdvale» med både snø og kulde er bare helt nydelig.  Skogen blir komplett igjen: trær fylles med ferske grønne blader, fuglene kvitrer høyere enn noen gang og ikke glem de vakre blomstene som blomstrer så langt øyet kan se.

Det er ingen hemmelighet at jeg liker sommeren aller best. Vinteren har sin sjarm den også, men uten snø, kulde og is er alt så mye enklere. Dagene er lysere og naturen fylles med friske fine farger – ja, det gjør rett og slett noe med humøret. BARE det å finne bilen fri for is hver eneste dag er en luksus i seg selv! Ja, jeg er nok et sommermenneske.

Tilslutt noen vårbilder:

Islandshesten Gýgur fra Klængsseli, en spreking på hele 21 år! Når jeg er ute å rir er det stort sett denne hesten jeg rir. Gýgur har jeg kjent siden 2008, en hest som betyr veldig mye for meg.
Islandshesten Gýgur fra Klængsseli, en spreking på hele 21 år! Når jeg er ute å rir er det stort sett denne hesten jeg rir. Gýgur har jeg kjent siden 2008, en hest som betyr veldig mye for meg.
Katten min, verdens beste Rambo
Katten min, verdens beste Rambo

 

Våren er en herlig årstid!

Legg inn en kommentar