Reparasjon av pulk

Av Christian Jensen22. mars 2016

Annet

Det å glede seg over naturen kan mange ganger virke uoverkommelig. Jeg har kjøpt en del utstyr, spesielt nå i det siste. Jeg har ingenting imot personer som velger å bruke penger på en hobby eller en idrett de har mye glede av, men jeg synes det er bortkastet å slenge seg på utstyrsbølgen før man i det hele tatt har prøvd det man planlegger å starte opp med.

Jeg er best kjent med sykkelverden og mener at det har gått alt for langt. Man må ikke ha en sykkel til 30 000kr for å komme seg igjennom Birkebeinerrittet. Det holder faktisk med en sykkel til under 10 000kr, ja det holder faktisk med fjorårets modell på utsalg også. Så kan helle 30 000kr sykkelen komme etter et par år. Jeg bruker en del på sykkelutstyr, men så har jeg holdt på i ganske mange år og vet etterhvert hva jeg vil ha.

På skifronten derimot, har jeg ikke holdt på særlig lenge. Likevel skal jeg legge i vei over isen om ikke så fryktelig mange dagene. For å få trent litt med pulk før turen, gikk jeg til anskaffelse av en pulk. Denne er fra 1987, så den har definitivt gjort nytten sin. Dessverre har den nok gjort nytten sin litt for godt, så trekket var sprukket opp og glidelåsen i trekket var røket. I tillegg var de pulkene som var på finn.no den perioden kun i barnepulk-varianten. Jeg brukte pulken litt og fant ut at det billigste måtte være å trekke den om. Så etter en tur innom Stoff og Stil, så var det frem med symaskin og nagle-tang.

Selv synes jeg resultatet ble riktig bra. Det tok ganske så lang tid, men jeg brukte ikke stort mer enn 500kr på stoff og diverse bånd og D-løkker. Alt i alt endte jeg opp på under 2000kr, mot en ny pulk på rundt 7000kr. Lærerikt var det også.

Legg inn en kommentar