Godt 2016!

Av Christian Jensen1. januar 2016

Annet

Riktig godt nyttår kjære leser!

Underkjølt bekk i Langlidalen
Underkjølt bekk i Langlidalen

Jeg vil først få takke deg for at du besøker LivetUte.no. Det er virkelig hyggelig for meg som eier av nettsiden å se at det er så mange som besøker siden.

I siste halvdel av 2015 innså jeg at Sykkelhjulet.com hadde begynt å skli over i tema som ikke omhandlet sykkel og nærliggende emner. Derfor fikk jeg mer og mer behov for å sile ut en del av det som havnet i kladd på siden. Tanken om LivetUte.no begynte å ta form. Jeg klarer ikke å fylle to nettsteder med informasjon og heldigvis har jeg klart å få fatt på en knippe med supre skribenter. De er venner fra militæret og jobb, i tillegg til deres venner igjen. Det er superartig å ha så stort mangfold på ei nettside.

I 2016 håper jeg du vil finne mange artige, spennende og nyttige artikler på siden. Hvis du er en av de som brenner etter å skrive så ta gjerne kontakt.

Selv har jeg et større prosjekt på gang. For meg har det vært viktig å få frem at naturen er nærmere enn man tror og i tillegg helt gratis. Man behøver ikke være en superhelt for å legge ut på større turer. Jeg har aldri vært med i VM, EM eller NM. Eller jo… Jeg har vært med i NM. NM i brassband 5-divisjon, tror jeg det var. Uansett, jeg har aldri vært særlig til atlet. Jeg er ute i naturen fordi jeg trives med det, men i 2015 gjorde jeg noe sprøtt. Jeg, helt normale jeg, meldte meg på en ekspedisjon som skal ta meg og 11 andre tvers over Grønland. Det kommer til å bli både krevende og utfordrende. Du skal få lese mer om det i 2016, i tillegg til mye annet spennende fra de øvrige skribentene.

Håper 2016 kommer til å gi deg og dine mange gode minner og opplevelser. Riktig godt nyttår!

Legg inn en kommentar