Dørstokkmila

Av Christian Jensen8. desember 2015

Annet

Ingenting er som en sofa!
Ingenting er som en sofa!

Etter en lengre dag på jobb, bussen eller bilen hjem og et bedre måltid, er sofaen veldig innbydende. Har du først landet der, så er det utrolig langt ut. I sofaen går kvelden fort og plutselig er det på tide med senga.

Og så må man jo ha et lass med med utstyr. Halvparten av det ligger fremdeles i butikken og kontoen er tom. Enda en unnskyldning for å bli værende inne. Og nettopp her tenkte jeg å arrestere deg! For du trenger ikke mye for å komme deg ut i frisk luft. Faktisk trenger du ikke mer enn det du kom fra jobb i. Det kan jo selvfølgelig være en fordel å ha litt andre klær, men hvis det er sånn at du ikke har klærne så får du heller gå litt kortere.

De store byene i Norge er fulle av grønne årer, de mindre byene har kort vei til turområde. Og nå kommer en av kjepphestene mine. Hvis du først kommer deg ut, så sørg nå for å gjøre det du har lyst til. Det er mye bedre å gå en tur i 45 minutter med godt humør fremfor å løpe en tur i 25 minutter der hvert skritt er en kamp. Finn deg en bevegelseform du gleder deg selv med. Selv misliker jeg å jogge. Jeg ser nytten av jogging i treningssammenheng, men gjør det svært sjelden. Jeg har på ingen måte topp skiteknikk, men går gjerne langt på ski. Jeg går sjelden fort på ski. For å få trent litt på belastning, har jeg begynt å trekke dekk. Det er en annen historie, men av en eller annen merkelig grunn syns jeg det er artig.

Jeg mener at du kommer deg ut så lenge du faktisk vil det. Det å ikke ha klær og utstyr er igjen unnskyldning, det kommer heller i andre rekke. Det aller viktigste er at du kommer deg ut og kommer tilbake med godt humør. Da frister det til gjentagelse.

Så kom deg opp av sofaen og ut døra.

God tur!


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 13

Kommentarer

  • Roger Sand

    Hvor mange gps’er samt andre loggere / nødvarslere trenger jeg for å komme meg ut i skogen? Spør for en kompis


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 23

Legg inn en kommentar