Hestejenta

Av Ida Kristine Johnsen25. oktober 2015

Annet

Hei!

Mitt navn er Ida, fyller 20 år i november og er bosatt i Stjørdal.

Jeg er oppvokst i en turglad familie og besteg Galdhøpiggen allerede på barneskolen. Interessen for tur og friluftsliv har jeg tatt med meg gjennom oppveksten, og er fremdeles ofte ute på tur. Liker aller best å komme meg opp på fjellet, men tur i skog og mark er ikke så aller verst det heller. Med meg på tur har jeg stort sett bestandig min trofaste turkompis på fire bein, som bærer navnet Era. Era er av rasen Gordonsetter og er 6 år. Era vil dere etterhvert bli godt kjent med da hun stort sett er med på alle turene.

En annen aktivitet jeg liker å holde på med på fritida er hest og turridning. Jeg begynte med hest da jeg var 6 år gammel og har siden da vært avhengig. Som Alexandra (en av forfatterne her inne) sier: Avhengighet er ikke alltid noe negativt. I 2008 ble jeg introdusert for rasen islandshest, og har siden den gang brent for islandshesten og turridning. I en del av innleggene mine her inne kommer jeg til å skrive litt om hvordan det er å ferdes med hest på tur og i naturen, og litt om islandshesten og hva som gjør den til en ypperlig turhest for hele familien.

Legg inn en kommentar