Den Norske Turistforening

Av Christian Jensen17. oktober 2015

Turer

Rødmerket sti i Heldalen
Rødmerket sti i Heldalen

Det er en ting man ikke kommer utenom hvis man skal ut og vandre i Norge og det er Den Norske Turistforening, eller DNT. DNT er i dag rundt 40 ansatte og disse administrerer 57 selvstendige medlemsforeninger med tilknyttede lokallag. I 2014 ble hytte nummer 500 åpnet. Det i seg selv viser hvor utrolig omfattende nettverk DNT faktisk har. Pr 01.01.2015 hadde DNT hele 257 750 medlemmer.

Selv utgjør jeg en i denne mengden. Jeg benytter meg av mulighetene både på merkede stier og på hyttene rundt om i den norske fjellheimen. NRK og DNT har hatt et lengre samarbeid om ut.no. DNT har overtatt siden fra og med den 05.10.2015. Her er det mulig å søke på turer, hytter og områder i Norge. Siden anbefales absolutt for den som er på jakt etter turalternativer.

 

Legg inn en kommentar