De små detaljer

Av Christian Jensen8. oktober 2015

Utfordring

Blåskjell på svaberg
Blåskjell på svaberg

Har du noen gang plukket opp et urverk eller en pen ring og sett på alle de små detaljene? Har du noen gang tenkt over hvor inspirasjonen er hentet fra? Det er faktisk slik at naturen er full av detaljer man stort sett går rett forbi. Rett utenfor døra er det faktisk så mange detaljer at man kan bruke flere timer på å betrakte enkle ting.

Hvorfor ikke ta med seg kameraet ut og la seg inspirere? Og før du tenker at dette slettes ikke er for deg, så tørr jeg faktisk påstå at du kommer til å kose deg litt med det. Du trenger ikke stort annet enn en mobiltelefon eller en passende kompaktkamera. Har du speilrefleks så er du godt utrustet. Så hva skal du gjøre da? Ganske enkelt ta deg en tur der du har gått mye, hvor du har sett det meste. Kanskje det likevel er en stein der, en stor en. Kanskje den har noen spennende formasjoner. Gå og se. Det finnes mye rart som slettes ikke behøver å bli noe, men som gjør at man gleder seg litt over det å være ute og se på alle detaljene.

Tar du utfordringen?

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 13

Kommentarer

  • Tom Inge

    Her er det uttolig inspirerende å se detaljene gjennom barnets øyne, la de oppdage og undre og fortelle. Jeg blir stadig overrasket.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/sykkeqjh/public_html/wp-content/themes/CsimpleboxV6/comment.php on line 23

Legg inn en kommentar